Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Menú diari

El nostre menú diari

Productes del parc agrari del Baix Llobregat

Cuina tradicional catalana

Menú diari a 12€ i menú cap de setmana a 18€

A la Cuina d’en Toni trobareu un menú diari de dimarts a diumenge (dilluns tancat). La nostra cuina és cassolana i de mercat i treballem amb productes frescos i de proximitat. 

Al nostra menú diari podràs triar entre 4 primers, 4 segons, beguda I postre. El preu de la setmana serà de 12€ i 18€ el menú dels dissabtes.

DISSABTE 31 DE JULIOL

 

PRIMERS

 

Meló amb pernil

 

Gaspatxo de sindria

 

 

Fideuà de marisc

 

Estofas de cigrons amb pop

 

 

 

SEGONS

 

Conill guisat a l’extremenya amb chips de moniato

 

“Abanico” Ibèric amb xumixurrí

 

Rap arrebossat amb verdures

 

Mitjana de vedella a la planxa amb patates

 

 

POSTRES

 

Mel i mató

 

Iogurt natural amb melmelada

 

COULANT de xocolata

 

Gelat de caputxino

 

Beguda

 

Aigua, vi amb gasosa, refrecs, cervesa de barril

 

Copa de cava Codorniu 1551    2,75€

 

 

PREU: 18,00 €

 

PREU: Takeaway: 12,00 €

 

 

 

 

DIMARTS 27 DE JULIOL

 

PRIMERS

 

Pèsols amb pernil

 

Espaguetis a la crema de bolets

 

Amanida verda amb tonyina

 

Carbassó farcitamb verduras i formatge de cabra

 

 

 

SEGONS

 

Pollastre rostit a la catalana

 

Estofatde vedella amb arròs

 

Bacallà amb samfaina

 

Bistec  a la planxa

 

POSTRES

 

Tiramisú

 

Crema catalana

 

Iogurt natural amb melmelada de prunes

 

Gelat de sorbet de llimonada

 

Síndria

 

 

Beguda

 

Aigua, vi amb gasosa, refrecs, cervesa de barril

 

Copa de cava Codorniu 1551    2,75€

 

 

PREU: 12,00 €

 

PREU: Takeaway: 10,00 €

 

Vi recomanat de la setmana

ANAIS NEGRE D.O PENEDÈS

El vi negre de la gamma Anais sedueix amb la seva harmonia perfecte d’aromes primaris, de delicades notes de criança i de tanins rodons.


Varietats: Ull de llebre · Syrah

Denominació d’Origen: DOP Penedès

Raïms seleccionats de vinyes pròpies de la zona de l’Alt Penedès amb altituds superiors als 350 metres per sobre del nivell del mar.

Elaboració: Desgranat i macerat en fred. Posterior  fermentació i maceració amb les lies durant 16 dies a 23ºC, seguida de la fermentació malolàctica. 4 mesos de criança en barrica de 300 litres de roure francès de segon any.

Alcohol: 14%

Nota de tast: Aromes de fruites vermelles amb records de tòfona i espècies dolces. En boca és fresc, sedós i estructurat.

Recomanacions de servei: Ideal per acompanyar taula d’embotits, formatges semi curats, arrossos, bolets i gran varietat de carns, especialment corder.

Temperatura recomanada de servei: 14°C

Obrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, podem ajudar-te?