Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Menú diari

Productes del parc agrari del Baix Llobregat

Cuina tradicional catalana

Menú diari a 13€ i menú cap de setmana a 19,50€

A la Cuina d’en Toni trobareu un menú diari de dimarts a diumenge (dilluns tancat). La nostra cuina és cassolana i de mercat i treballem amb productes frescos i de proximitat. 

Al nostre menú diari podràs triar entre 4 primers, 4 segons, beguda i postre o café. El preu del menú setmanal serà de 13€ i de 19,50€ el menú del cap de setmana.

DIJOUS 27 DE GENER

 

PRIMERS

 

 ESPAGUETIS ORIENTALS

 

 AMANIDA VERDA AMB TONYINA

 

PAELLA DE MARISC

 

CREMA DE CARBASSA I CALÇOTS

 

SEGONS

 

FRICANDO DE VEDELLA AMB CARXOFES

 

CUIXA DE POLLASTRE ROSTIDA

 

SALMÓ A LA PLANXA

 

MITJANA DE VEDELLA A LA PLANXA AMB  PATATES

 

LLOM DE BACALLÀ A LA NYOCA (supl. 5,00€)

 

POSTRES

 

PASTÍS D’AMETLLES

 

PÚDING DE VAINILLA (sence lactosa)

 

IOGURT NATURAL AMB MELMELADA DE MADUIXA

 

GELAT DE XOCOLATA

 

FRUITA

 

Aigua, vi amb gasosa, refresc, cervesa de barril

 

PREU: 13,00€

Vi recomanat de la setmana

CARGOL TREU BANYA vi negre D.O Costers del Segre

Cargol Treu banya és un vi negre amb Ull de Llebre, Garnatxa Negra, Merlot i Syrah

Els raïms es vinifiquen per separat en funció del seu grau de maduració fenòlica, maceració prefermentativa en fred durant 48 h a 10oC, fermentació a temperatura controlada de 25oC i maceració durant 18-30 dies en funció de la varietat amb remuntatges diaris i pigeage manual. Posterior criança en bóta de roure francès (85%) i americà (15%) durant 6 mesos.

Marcat en aromes, rere les notes de fruits vermells i negres madurs (móra, pruna seca, cassís) amb cert record de confitura, apareixen notes terciàries derivades de la criança en bóta com torrats i fumats, record de carbó i bosc humits, espècies dolces i bolet sec

Obrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, podem ajudar-te?