Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Menú diari

El nostre menú diari

A la Cuina d’en Toni trobareu un menú diari de dilluns a diumenge. La nostra cuina és cassolana i de mercat i treballem amb productes frescos i de proximitat. 

Al nostra menú diari podràs triar entre 4 primers, 4 segons, beguda I postre. El preu de la setmana serà de 12€ i 18€ el menú dels dissabtes.

Productes del parc agrari del Baix Llobregat

Cuina tradicional catalana

Menú diari a 12€ i menú cap de setmana a 18€

DIVENDRES 7 DE MAIG

 

PRIMERS

FAVES A LA CATALANA

“MIGAS” EXTREMENYES AMB OU FERRAT

PINYA AMB PERNIL

MACARRONS GRATINATS

 

SEGONS

 

 VEDELLA GUISADA AMB GENGIBRE I COCO

 ÀNEC EN CONFIT

FRITADA DE PEIX AMB AMANIDA

LLOM A LA PLANXA AMB PATATES

PEUS DE PORC AMB BOLETS  supl 3,00€

 

POSTRES

IOGURT NATURAL AMB MADUIXOT I PINYA

MEL I MATÓ

GELAT DE SORBET DE LLIMONA O TORRÓ

MIL FULLES DE XOCOLATA  supl.3,00€

 

PREU: 12,00€

PREU TAKEAWAY: 10,00€

Vi recomanat de la setmana

CELASTRINA. Garnatxa Negra, D.O. Terra Alta. Bodega Herencia Altés

Gresca i xerinola assegurades, amb aquest rosat de garnatxa amb espurna i vivesa!

El raïm prové de vinyes velles, on es fa una primera selecció de gotims per aquest rosat en una primera “punta” de maduració. Derrapat i trepitjat, amb sagnat del most flor en premsa. Desfangat estàtic. Fermentació a uns 13-15 ºC en tines d’acer inoxidable. “Batonnage” de les lies fines durant uns dos mesos per tal de millorar les sensacions en boca. Lleugera clarificació i filtració abans de l’embotellat.

Color rosat pàl·lid de tonalitat salmonada i petits reflexos blavosos. Aroma fi i complexa, barreja de notes de fruita fresca i florals, amb records d´herbes mediterrànies. En boca té una entrada molt amable, de sensació dolça i pas vellutat, amb el punt just d’equilibri i amb una acidesa present però gens agressiva. Final llarg i persistent.

Obrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, podem ajudar-te?