A la Cuina d’en Toni trobareu un menú diari de dilluns a dissabte i per les nits tenim carta. La nostra cuina és cassolana i de mercat i treballem amb productes frescos i de proximitat.
Al nostra menú diari podràs triar entre 4 primers, 4 segons, beguda I postre. El preu de la setmana serà de 12€ i 18€ el menú dels dissabtes.
Vi Tronat Blanc 100% Garnacha blanca. Vi blanc, fresc, expressiu, perfumat i atrevit. Així és Tronat, una de les propostes vinícoles d’Aribau en col·laboració amb el Celler Oliveda i amb Denominació d’Origen Empordà.
Tronat creix en les finques situades al peu del parc natural de L’Albera, en la parteix nord de l’Alt Empordà. Uns terrenys minerals i rocosos on la Tramontana intensifica la seva força i descàrrega intenses pluges. Aquestes condicions agroclimáticas afavoreixen el cultiu de l’agricultura ecològica, ajudant al fet que les vinyes puguin evolucionar de forma natural. Els ceps, d’entre 25 i 30 anys, creixen en petites produccions d’alta qualitat, proporcionant un raïm reconegut per la seva intensitat i exquisitez.
Exquisit i limitat a 10.000 ampolles, és un vi marcat per la forta personalitat de la Garnacha blanca, que es presenta aquí en tota la seva esplendor. Amb notes de fruites dolces i petits tocs florals, Tronat és un vi equilibrat, fresc i sedoso que farà les delícies dels amants del vi blanc amb personalitat.
Una proposta que neix com a fidel reflex d’un territori vitivinícola, el Empordà, amb unes característiques molt particulars i, com no, tocat per la Tramuntana.
Si voleu més informació feu clic aquí