Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Menú diari

El nostre menú diari

A la Cuina d’en Toni trobareu un menú diari de dilluns a diumenge. La nostra cuina és cassolana i de mercat i treballem amb productes frescos i de proximitat. 

Al nostra menú diari podràs triar entre 4 primers, 4 segons, beguda I postre. El preu de la setmana serà de 12€ i 18€ el menú dels dissabtes.

Productes del parc agrari del Baix Llobregat

Cuina tradicional catalana

Menú diari a 12€ i menú cap de setmana a 18€

DIMARTS 20 D’ABRIL

 

PRIMERS

“MIGAS EXTREMEÑAS” AMB OU FERRAT

CREMA DE VERDURES

AMANIDA VERDA AMB FORMATGE FRESC I  ALVOCAT

ESPAGUETIS AL PESTO

 

SEGONS

 

MANDONGUILLES ESTOFADES

PIT DE POLLASTRE A LA BASCA

ESTOFAT DE CALAMARS

LLOM A LA PLANXA AMB PATATES

A

POSTRES

IOGURT NATURAL AMB MADUIXOTS MACERATS AMB SUCRE

PASTÍS DE CREMA I NOUS

MEL I MATÓ

GELAT DE TORRÓ

 

PREU: 12,00€

PREU TAKEAWAY: 10,00€

Vi recomanat de la setmana

Saltimbanqui va ser el primer vi que Aribau va treure al mercat amb la seva pròpia senya d’identitat. I és per això que segueix sent un dels emblemes de la casa.

Ara, 13 anys després, aquella primera marca d’Aribau compta amb dues referències: Saltimbanqui VerdejoSaltimbanqui Sauvignon, dos vins joves amb Denominació d’Origen Rueda.

El verdejo està elaborat amb raïm de vinyes de més de 40 anys que són una perfecta representació de Rueda i el seu terrer. En nas, destaquen vibrants notes de fruites exòtiques, així com aromes florals i tocs d’anís i fonoll. En boca és un vi sec, de cos mig i amb una refrescant acidesa.

Saltimbanqui Sauvignon, per la seva banda, procedeix de vinyes de més de 25 anys. De color groc pàl·lid i centellejos verdosos, en boca desprèn aromes característics de la varietat com són la llima, l’herba i les flors blanques. Aquestes notes es barregen amb mostres de fruita tropical com la pinya o la fruita de la passió.

En boca, el vi mostra una acidesa que augmenta la sensació de frescor i accentua els seus sabor cítrics i tropicals. De cos mig, resulta fres i deixa en el paladar un agradable record floral i mineral.

A l’hora de servir-lo a taula, totes dues referències mariden amb qualsevol mena de mol·lusc, tant al natural com lleugerament cuinats, igual que amb qualsevol peix blanc a la planxa. També seran els companys ideals per plats fres com el gaspatxo, la vichyssoise o una amanida de formatge de cabra.

Obrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, podem ajudar-te?